Motivele pentru care femeile nu sunt atrase de bărbații de înaltă calitate
Categoria: Subiecte noi

S-ar putea să vă întrebați: „De ce nu pot atrage un bărbat atrăgător?”

Nu are absolut nimic de-a face cu „frumusețea ta fizică” sau cu lipsa acesteia.

Ați văzut sau auzit vreodată de femei care arată „mediu”, dar atrag bărbați cu înaltă calificare și femei care au mai multe daruri fizice, pentru a fi respinse din nou de bărbați?

Nu știu de ce ar fi asta. Care e treaba cu asta?

Nu fi ca celelalte femei care nu reușesc să atragă bărbații…

Probabil știi deja că prea multe femei din societate nu reușesc să atragă bărbații. Sau, cel puțin, genul „potrivit” de bărbați.

Ti-ai dorit vreodată ca un bărbat să înceapă să te iubească sau să se simtă atât de atras de tine? Poate ai sperat că ar vrea să petreacă mai mult timp împreună?

Poate ai încercat să-l faci ca și cum ai fost acolo sau să-i „impresioneze” atenția. Dar în cele din urmă, ți-ai dat seama de tristul adevăr…

Este posibil să nu fi fost atras de tine? (Și nu știi de ce)

Vestea bună este că poți atrage un bărbat care îți prețuiește convingerile și viziunea.
Motivul eșecului 1: Femeilor le este frică de a fi femei

Asta e corect! Femeilor le este frică să nu fie femei si sa nu le placa prea mult pe websiteuri cum ar fi filmexxl.

De câte ori s-a întâmplat să fi văzut femei cărora nu le place să fie ei înșiși?

Nu mă refer la purtarea pantofilor scumpi, cu toc înalt, precum Chanel sau Prada. La ce mă refer este sinele tău unic, vulnerabil, feminin și prețios.

Fiecare bărbat tânjește să se simtă în siguranță și protejat. Multe femei de astăzi sunt inconfortabile fiind vulnerabile și autentice. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că autenticitatea a fost un subiect fierbinte în ultimul deceniu.

Deși oamenii par să aibă multe cunoștințe despre vulnerabilitate din punct de vedere intelectual, ei nu știu prea multe despre aplicarea ei efectivă.

Este aproape ca și cum femeile nu au permisiunea de a fi ele însele.

Poate cunoști pe cineva care este așa? (adică TU?)

Nu e vina ta. A fi autentic poate duce uneori la situații periculoase.

(Sunt sigur că ați auzit de alte femei care au fost profitate de bărbați!)

După cum puteți vedea, femeile au fost pradă bărbaților de atâta timp cât au existat oamenii. (Nu toți bărbații, slavă Domnului!) Este perfect normal să te simți inconfortabil fiind femeie.

Iată problema: dacă nu te simți confortabil să fii femeie (și bărbații iubesc femeile), cum vei atrage bărbații?

Cum poți face bărbații să te considere atrăgător? Ce îi va face pe bărbați să creadă că ești atrăgător?

Cum ai face o femeie de valoare intrinsecă pentru bărbați?

Atragerea bărbaților va fi dificil pentru tine!

Nu vei atrage bărbați care sunt atrași de tine, indiferent ce faci.

Este timpul să te reconectezi cu energia ta feminină și să accepți faptul că ești frumoasă.

Deși este important să fii în siguranță, nu lăsați acest lucru să vă împiedice să fiți femeia pe care bărbații doresc să o vadă.

Motivul eșecului 2: Societatea noastră a crescut femeile să fie masculine.

Acesta este marele răspuns la „De ce nu pot atrage bărbați buni?”

Multe femei de astăzi duc un stil de viață masculin. Aceștia își asumă un rol masculin, vorbesc cu o voce masculină și se comportă ca și cum ar concura cu alți bărbați.

Aceasta nu este o problemă. O femeie are dreptul să obțină rezultatele pe care și le dorește sau sa vizitezi porno gratis oricand doreste. De fapt, femeile pot obține rezultate mai bune și mai satisfăcătoare decât bărbații.

Dar, a fi în energia masculină poate distruge instantaneu atracția pe care majoritatea bărbaților o simt pentru tine.

De ce?

Ei vor crede că ești doar un alt prieten „tip” și nu va exista nicio polaritate.

El o va ridica imediat.

Imaginează-ți o perioadă în care ai simțit un bărbat privindu-ți fața. Îl simțeai încercând să-ți capteze atenția, dar erai respins.

Deși s-ar putea să nu fii conștient de asta, deja i-ai simțit energia și ai luat o decizie dacă este sau nu potrivit pentru tine în primul minut de la întâlnirea cu el.

Aceste reacții sunt conectate în noi ca femei. Este imposibil să te împerechezi cu toți masculii – el trebuie să dea semne de gene bune și un potențial mare ca pereche.

Asta iti fac barbatii. Bărbații simt asta atunci când ești în masculin.

Atracția între un bărbat sau o femeie poate apărea doar dacă există relația masculin-feminin. Puteți fi prieteni grozavi, dar atracția este imposibilă fără ea.

Pentru majoritatea femeilor care au învățat să-și asigure un loc de muncă și o carieră, este important să se întoarcă la nucleul lor feminin atunci când vine vorba de bărbați.

Bărbații vor găsi acel sentiment feminin al valorii și al feminității pe care multe femei și-au pierdut contactul.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la slujbă, dar înseamnă că nu trebuie să trăiești tot timpul în mentalitatea ta masculină. Este important să găsești un echilibru între feminitatea ta și rezultatele pe care le cauți în cariera/afacerea ta.

Motivul eșecului 3: Femeile nu înțeleg ce determină în mod natural bărbații să se simtă atrași!

Trăim într-o societate care este total confuză, vezi tu!

Cercetările au arătat că suntem bombardați zilnic cu peste 10.000 de mesaje de vânzări. Nu este de mirare că uneori ne putem simți nesiguri despre ce să facem. Pur și simplu este prea multă dezordine!

Intuiția devine mai puțin populară? Ați observat și că bunul simț a devenit mai puțin popular?

Mai rău, multe femei și-au pierdut intuiția naturală ca „femeie”

Este greu de știut ce îi face pe bărbați atrăgători pentru noi.

Au încercat să ne facă să ne simțim nesiguri și confuzi de toată reclamele pe care le au în secolul 21.

(Mă refer la mass-media, marile industrii corporative cărora le pasă doar de rezultatul lor…)

Este timpul ca femeile să preia controlul asupra vieții lor și să fie împuternicite.

Este timpul să descoperi ce îi face pe bărbați atrăgători emoțional pentru tine.

De asemenea, trebuie să redescoperim „declanșatoarele de atracție naturale” la care bărbații sunt pregătiți genetic să răspundă.

Acești „Declanșatoare de atracție naturale”, odată ce le-am descoperit, ne vor face cu atât mai atractivi pentru bărbați.

Întotdeauna vor exista bărbați care sunt interesați de o relație pe termen lung cu noi și vor să aibă grijă de noi.

Descoperiți declanșatorii de atracție care fac ca sângele unui bărbat să fiarbă necontrolat

Nu trebuie să fii dotat fizic.

Declanșatoarele de atracție funcționează indiferent dacă ești bărbat sau femeie, indiferent de vârstă, înălțime, greutate și dacă crezi că poți atrage bărbați.

Acești factori declanșatori funcționează deoarece bărbații sunt pregătiți genetic să-i caute. (Faceți clic aici pentru cartea electronică despre 17 declanșatoare de atracție. Pentru a afla mai multe despre ceea ce atrage bărbații în mod natural, faceți clic aici.

Aceste „declanșatoare de atracție”, care sunt la fel de consecvente ca legile științifice ale naturii și la fel de fiabile ca gravitația, sunt similare cu legile științifice ale naturii. Vor funcționa indiferent dacă le folosiți sau nu.

Dacă le vei aplica, vor funcționa și pentru tine.

Este un fapt. Ființele umane au evoluat din forme de viață mai vechi, mai primitive. De la creaturi marine și șopârle la mamifere, am evoluat la homo-sapiens.

Nu înseamnă că trebuie să-l iubești, dar va trebui să-l accepți.

Dar iată ce este interesant… pentru că am evoluat din aceste creaturi anterioare, cu toții avem părți din ceea ce psihologii numesc „creierul șopârlă” în interiorul nostru. Este adevărat, este în fiecare dintre noi.

Acest creier de șopârlă este responsabil de instinctele noastre de supraviețuire și reproducere. Este acolo pentru a ne asigura că noi, ca specie, trăim și continuăm să transmitem informațiile noastre genetice următoarei generații.

Fără instinctele noastre de supraviețuire și instinctele reproductive, niciunul dintre noi nu ar fi ajuns în secolul 21.

Aceste instincte sunt atât de rare încât animalele fără ele au dispărut de mult timp. Ei nu pot supraviețui fără creierul șopârlei.

Luați în considerare parfumul unei femele de câine în timpul sezonului. Acest miros ar atrage și capta atenția tuturor câinilor masculi din apropiere.

Câinii masculi ar fi atât de entuziasmați, încât ar lupta pentru dreptul de a se împerechea cu femela.

Ei nu se luptă pentru că vor, ci pentru că le spun genele lor pentru a se împerechea cu masculul.

Imaginează-ți regina albină. Odată ce va fi matură, ea va zbura în „zborul de împerechere” și va emite feromonul reginei (sau parfumul) care atrage mulți albine masculi cu care să se împerecheze.

Mirosul îi determină pe masculi să devină entuziasmați de regina albină și să-i acorde atenție (pentru că mor după împerechere). Este adevărat, deși este trist.

Acești factori declanșatori pot fi folosiți pentru a atrage bărbați. Este disponibilă o listă de „Declanșatoare de atracție”, care vor face sângele bărbaților să fiarbă de entuziasm.