Declanșator de atracție pentru bărbați
Categoria: Subiecte noi

Mersul tău (modul în care mergi) poate face instantaneu bărbații să te dorească. Din păcate, majoritatea femeilor nu știu prea multe despre „plimbarea feminină atractivă”.

Totul ține de șoldurile tale, vezi.

Oamenii de știință au făcut cercetări ample și au descoperit că ochii bărbaților aterizează mai întâi asupra unei femei care merge atunci când o văd.

Instantaneu, bărbatul află despre fertilitatea femeii și despre structura ei genetică. Aceste informații vor determina dacă este „pornit” sau nu.

După cum probabil știți, cu cât este mai mare șansa ca o femeie să fie fertilă și să dea naștere unui copil sănătos, cu atât șoldurile ei vor fi mai largi. Bărbații sunt mai atrași de femeile cu șolduri largi.

Nu este de mirare că supermodelele cu șoldurile subțiri merg pe podium cu un șunt de șold exagerat, dând iluzia șoldurilor mai largi. Aceste supermodele sunt la fel de subțiri ca un bețișor de chibrit…).

Vestea bună este că aceste cunoștințe pot fi folosite și pentru a te face mai atractiv.

Am oferit exerciții și mai multe informații despre subiect, precum și o explicație detaliată a modului de a face în programul meu. Continuați lectură …).

Există și alți „declanșatoare de atracție” puternice, iar atunci când sunt folosite împreună, instinctele reproductive ale unui bărbat pot interveni. Vă garantez că sângele lui va pompa mai repede sub piele.

Nu trebuie să aibă niciun sens. Pur și simplu funcționează.

Pentru toți cei care sunt sceptici, adevărul este că au existat o mulțime de cercetări științifice care demonstrează că acești factori declanșatori funcționează. Toate declanșatoarele de atracție se bazează pe nevoia noastră instinctivă de reproducere și, prin urmare, sunt literalmente conectate în creierul nostru.

Acești declanșatori de atracție au fost dovediți științific și testați în domeniu. Le poți folosi astăzi pentru a face din camera ta epicentrul tuturor dorințelor tale.

Lasă-mă să-ți spun ce am făcut pentru tine.

Am făcut toate cercetările și le-am distilat până la 17 „declanșatoare de atracție” puternice, acționabile și eficiente. Le poți folosi imediat pentru a-i face pe bărbați să te dorească.

Acești factori declanșatori au fost identificați și am oferit pașii de urmat pentru a le aplica oricărui bărbat pe care doriți să-i atrageți atenția.

Vă puteți imagina că sunteți de cel puțin cinci ori mai atrăgător decât sunteți acum, dublați sex-appeal-ul și având un efect hipnotic asupra oricărui bărbat.

Cuvinte de legatura: declanșator, atracție, pentru, bărbați