Ușor-ușor însă, a devenit tot mai lăudat. Deși are încă doar trei stele în versiontracker.com, eu zic că merită testat. Nu pare a face rău dar, repet, aplicațiile de acest fel trebuie mînuite cu (multă) grijă și, dacă totul e OK, pot fi folosite cu mai puține restricții.
Pagina 1 din 1
DasBoot la versiunea 2
Trimis: 13 iulie 2010 - 19:04
Apărut inițial ca un concurent palid la deja existentele MainMenu și Onyx, DasBoot nu prea și-a făcut loc în preferințele utilizatorilor. Sincer să fiu, nici pe mine nu m-a prea convins...
Ușor-ușor însă, a devenit tot mai lăudat. Deși are încă doar trei stele în versiontracker.com, eu zic că merită testat. Nu pare a face rău dar, repet, aplicațiile de acest fel trebuie mînuite cu (multă) grijă și, dacă totul e OK, pot fi folosite cu mai puține restricții.
Pagina 1 din 1

Ajutor

Promote to Article