Forum Command-N: Apple: explicații noi asupra problemelor de recepție iPhone 4 - Forum Command-N

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Apple: explicații noi asupra problemelor de recepție iPhone 4 ... si solutii...

#1 Utilizatorul este offline   Dragos Salageanu 

• Veteran
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Cmd-N Club
  • Înscris la: 04 feb 10
  • LocationTimisoara

Trimis: 02 iulie 2010 - 16:15

Apple dă explicații legate de problema semnalului iPhone 4 precum si solutia adoptata. Nu, nu e doar "tine altfel telefonul". Detalii puteti citi AICI.

Pentru cei amatori de explicații tehnice detaliate, citiți pe departe cel mai bun review al lui i4 de la AnandTech. Multe detalii interesante despre problemele de receptie a semnalului si alte asemenea.
0

#2 Utilizatorul este offline   valexa 

• Membru nou
  • Pip
  • Grup: Membri
  • Înscris la: 21 mai 10

Trimis: 02 iulie 2010 - 16:37

Vezi mesajulDragos Salageanu, la 02 July 2010 - 17:15, a spus:

Apple dă explicații legate de problema semnalului iPhone 4 precum si solutia adoptata. Nu, nu e doar "tine altfel telefonul". Detalii puteti citi AICI.

Pentru cei amatori de explicații tehnice detaliate, citiți pe departe cel mai bun review al lui i4 de la AnandTech. Multe detalii interesante despre problemele de receptie a semnalului si alte asemenea.

Pai evident, toate plangerile au fost ca pierd linii de semnal, nu am vazut sun singur report care sa zica ca a avut un dropped call, oamenii s-au isterizat si ei cum au putut, trebuie sa fie isterie doar e iphone 4.

Acest mesaj a fost modificat de valexa: 02 iulie 2010 - 16:40

0

#3 Utilizatorul este offline   Cattus Thraex 

• Veteran
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Înscris la: 28 ian 10
  • LocationBucurești, România, Balta Albă / White Pond

Trimis: 02 iulie 2010 - 21:18

Vezi mesajulvalexa, la 02 iulie 2010 - 17:37, a spus:

Pai evident, toate plangerile au fost ca pierd linii de semnal, nu am vazut sun singur report care sa zica ca a avut un dropped call, oamenii s-au isterizat si ei cum au putut, trebuie sa fie isterie doar e iphone 4.

Posibil ca, în unele cazuri, să fi fost isterie, cred însă că mulți chiar au fost surprinși. Da, explicația pare OK, e chiar amuzantă un pic.
0

#4 Utilizatorul este offline   Andrei Bechet 

• Veteran
  • PipPipPip
  • Înscris la: 30 ian 10
  • LocationSibiu / Cluj (facultate)

Trimis: 02 iulie 2010 - 23:33

Sincer nu stiu ce sa spun ... eu chiar cred ca pierde semnal putin mai mult decat alte telefoane atunci cand il tii mai strans. Daca o sa am acces la un iphone 4 cred ca o sa pot sa fac niste masuratori mult mai exacte cu un analizor spectral.
0

#5 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Veteran
  • PipPipPipPip
  • Înscris la: 02 feb 10
  • LocationPfaffing

Trimis: 03 iulie 2010 - 10:18

Deci dacă Apple adaugă acel oțel inoxidabil și reface formula de afișare a semnalului, cred că totul revine la normal. Intuiam eu ceva în ceea ce privește adăugarea a ceva acolo unde e necesar.
0

#6 Utilizatorul este offline   Fmac 

• Veteran
  • PipPipPip

Trimis: 03 iulie 2010 - 12:32

Chestia cu sugestia de a tine telefonul altfel nu venea de la apple sau Steve. A fost intoxicare.
0

#7 Utilizatorul este offline   Cattus Thraex 

• Veteran
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Trimis: 04 iulie 2010 - 08:48

Vezi mesajulFmac, la 03 iulie 2010 - 13:32, a spus:

Chestia cu sugestia de a tine telefonul altfel nu venea de la apple sau Steve. A fost intoxicare.

Și eu cred același lucru, e pe linia războiului psihologic. Ascensiunea Apple pe piața telefoniei mobile a redus (mult) vînzările altor companii, mi se pare logic.
0

#8 Utilizatorul este offline   valexa 

• Membru nou
  • Pip
  • Înscris la: 21 mai 10

Trimis: 14 iulie 2010 - 23:42

Vezi mesajulCattus Thraex, la 04 July 2010 - 09:48, a spus:

Și eu cred același lucru, e pe linia războiului psihologic. Ascensiunea Apple pe piața telefoniei mobile a redus (mult) vînzările altor companii, mi se pare logic.

Nokia, RIM etc bots sunt in overload mode zilele astea. in orice caz atata FUD nu e bun pentru apple.
Am facut si eu cateva teste http://blog.vladalex...ting-with-code/
Si tipul asta http://www.eddale.co...-test-conundrum

Acest mesaj a fost modificat de valexa: 15 iulie 2010 - 00:04

0

#9 Utilizatorul este offline   Cattus Thraex 

• Veteran
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Trimis: 15 iulie 2010 - 14:42

TOTDEAUNA, dar absolut totdeauna, atîta fuss for nothing ascunde un război comercial, nu numai în acest domeniu, oricare altul. Mai ții minte isteria cu laptele necorespunzător de la Danone? (acum vreo 3 ani, cred). A fost declanșat de o firmă concurentă, care voia să intre pe piața românească și avea nevoie de o scădere semnificativă la Danone ca să-și facă loc. Scopul a fost atins: Tnuva se cheamă.
Nu vreau să afirm că Danone va fi jucat mereu corect, probabil nu, ca atare nu-i plîng. Neavînd acțiuni nici la unul, nici la altul, îmi pot permite analize. B)
0

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi